Le PETit Mrnjau Vikend - udomljavanje

Mače-siroče DoloresMrnjau tribine u Domu omladine BeogradaFelinolog Svetlana, Sandra i udomljeno mače Frederik

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - VESTI

Felinološko društvo Le PETit

Beograd, ENGLISH

Felinološko društvo Le PETit: o nama

Društvo Le PETit

Felinološko društvo Le PETit promoviše odgovorno vlasništvo i humano postupanje prema životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine. Društvo je registrovano pri Agenciji za privredne registre RS i radi prema zakonima i Statutu.

Cat Club Le PETit WCF

Le PETit i World Cat Federation

Klub odgajivača rasnih mačaka Le PETit je punopravni član World Cat Federation. Le PETit je jedini klub u regionu (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina) koji neposredno registruje odgajivačnice i izdaje međunarodno priznate rodovnike (pedigre). Klub pruža pomoć odgajivačima i kupcima pri nabavci, izlaganju i prodaji rasnih maca:

   Klub odgajivača mačaka Le PETit WCF...

Mrnjau Fest

Le PETit Mrnjau Fest

Klub Le PETit od 2014. redovno organizuje festivale pod nazivom Mrnjau Fest. Glavni program Mrnjau Festa je dvodnevna međunarodna izložba i takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima. Posetioci su u prilici da udome domaću macu, da posete bazar rukotvorina, a deca mogu da učestvuju u kreativnim radionicama:

  Le PETit Mrnjau Fest...

Klub Le PETit WCF

Felinološko društvo Le PETit

Le PETit i dobrobit životinja

Društvo Le PETit okuplja aktiviste i posvećene ljubitelje životinja. Društvo sarađuje sa javnim institucijama i društveno odgovornim kompanijama. Društvo redovno organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine i mnoge druge akcije posvećene dobrobiti i udomljavanju životinja:

  Foto-album: Akcije za dobrobit životinja...

Društvo Le PETit

Le PETit Mrnjau staratelji

Le PETit i udomljavanje mačaka

Mrnjau staratelji su neformalna grupa aktivista koji se predano i savesno bave problemom napuštenih i odbačenih domaćih mačaka u Beogradu. Neki od njih imaju volonterski staž od čak 15 godina! Mrnjau staratelji su ličnim angažovanjem, svako u svom delu grada, izlečili i sterilisali skoro 2.000 uličnih mačaka. Za mnoge su pronašli i siguran stalni dom:

  Udomljavanje mačaka...

Le PETit Mrnjau vikendi

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau vikende - humanitarne priredbe posvećene mačkama i mačkoljupcima. Na Mrnjau vikendima Mrnjau staratelji nude lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. 

Mrnjau vikend

Mrnjau vikende podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd overava ugovore o odgovornom vlasništvu, donira opšte i vakcine protiv besnila kao i mikročipove za sve udomljene mace. Dom omladine Beograda obezbeđuje prostor, tehniku i promociju priredbi:

  Le PETit Mrnjau vikendi...

Le PETit Mrnjau tribine

Le PETit Mrnjau tribine

Društvo Le PETit redovno organizuje Mrnjau tribine - sastanke vlasnika i ljubitelja mačaka. U prijateljskom okruženju razgovaramo o važnim temama - ishrani, negovanju i vaspitanju naših ljubimaca.

Le PETit Mrnjau tribine

Dođite da predemo i da se mazimo, bavimo felinologijom i mačkama! Verujemo da nas mačke treniraju i uče toleranciji, razumevanju individualnosti, kreativnosti, poštovanju slobode i prihvatanju različitosti:

  Le PETit Mrnjau tribine...

Izložbe mačaka

Le PETit na izložbama mačaka

Društvo Le PETit izlaže udomljene domaće mace na The International Cat Association izložbama mačaka, i tako populariše felinologiju, evropsku kratkodlaku rasu i udomljavanje: 

Na TICA izložbi u Beogradu 2011. naš mačor Patrik je proglašen za Best of Show.

Na TICA izložbi u Beogradu 2012. naša maca Zoki je osvojila dva prva i dva treća mesta u HHP (household pets) kategoriji.

Na TICA izložbi u Beogradu 2013. naš mačorić Chickpea je podelio prvo mesto u juniorskoj kategoriji, a naš mačor Dado je drugog dana pobedio u HHP kategoriji.

Na TICA izložbi u Beogradu 2014. naš mačor Dado se takmičio u pet sudijskih ringova u HHP kategoriji, i osvojio četiri prva i jedno drugo mesto:

  Foto-album: Le PETit na TICA izložbama mačaka...

Pet Friendly Beograd

Le PETit i Pet Friendly Beograd

"Ljubimci dobrodošli" je akcija Društva Le PETit za unapređenje kulture zajedničkog života sa kućnim ljubimcima.

Svi lokali u kojima su kuce i mace dobrodošle sada mogu da istaknu nalepnicu sa ružičastim srcem, konturama mačke i psa, i porukom “Ljubimci dobrodošli”. Akcija se izvodi u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove grada Beograda:

  Akcija Pet Friendly Beograd...


Kontakt

  063-20-21-21

  lepetit.rs@gmail.com

Pridružite se!

  Le PETit Mrnjau grupa

YouTube  Le PETit on YouTube

© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065