Le PETit WCF Mrnjau Fest

 

POČETNA - RASNE MAČKE - DOBROBIT - PANSION - O NAMA - DNEVNIK


Rase - Odgajivačnice - Mrnjau Fest - Klub odgajivača - Usluge - Izložbe

Cat Club Le PETit WCF

Ažurirano ENGLISH

Prethodni Mrnjau Fest, mart 2023:

Mrnjau Fest 2023.

Deveti Beogradski Mrnjau Fest: 154 izuzetnih maca na crvenom tepihu Hotela Jugoslavija, tri ocenjivanja i 12 ringova, 10 licenciranih sudija, i što je najvažnije - preko 1200 nasmejanih lica ljubitelja mačaka! Vidimo se svi ponovo u oktobru 2023!

Mrnjau Fest 2023.

 Svi prethodni Mrnjau Festovi...  


Sledeći Mrnjau Fest, oktobar 2023:

Izložba i takmičenje mačaka, udomljavanje
Oktobar 2023, Hotel Jugoslavija

Beogradski Mrnjau Fest

Partneri

Mnogi svetski gradovi mogu da se pohvale ket-kafeima, ali samo Beograd ima jedinstveni festival posvećen mačkama i onima koji ih vole! Na festivalu će pored prelepih maca biti i puno dobrih vibracija i kreativnosti, jer mačke su od pamtiveka bile pratioci kreativnih ljudi - od umetnika do naučnika, od Leonarda do Tesle!

Mrnjau Fest

Tokom dva dana mačjeg festivala predstaviće se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne titule i nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Mrnjau Fest

Mačke i mašta su oduvek išli ruku pod ruku pa će biti organizovani zabavni i edukativni programi za decu i celu porodicu.

Mrnjau Fest

Posetioci Mrnjau Festa će imati priliku da svoje mačje blago obraduju nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama. Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaće baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Ljubitelji mačaka, dobrodošli na jesenji Mrnjau Fest! Dođite da se družite, radujete, da mazno mrnjaučete i provedete dva dana u dobrom društvu, najboljem – u društvu mačaka!

Le PETit WCF Mrnjau Fest

Udomljavanje zdravih i lepih maca 

Jedan od programa na Mrnjau Festu će biti udomljavanje mačaka. Posetioci će imati priliku da izaberu i povedu kući macu svog života - novog čupavog, predljivog i maznog člana porodice. Mace su odnegovali Le PETit Mrnjau staratelji - ekipa odgovornih i predanih volontera koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace odu u nove domove zdrave, negovane i lepo vaspitane.

Le PETit Mrnjau vikend

Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu.  

Le PETit Mrnjau vikend

Društveno odgovorne firme će darivati udomljene mace i njihove vlasnike za srećan početak. Kompanija Plus Plus će novim vlasnicima pokloniti kvalitetnu N&D grain-free hranu i organizovati savetovalište za negu i vaspitanje ljubimaca.

Le PETit Mrnjau staratelji

World Cat Federation Cat Show

Takmičenje mačaka na Mrnjau Festu

Posebno interesantan program ovog Mrnjau Festa je WCF World Show - zvanično takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima. U prvom delu programa mačke će biti pojedinačno ocenjene za stolom. Zatim će se međusobno nadmetati u atraktivnim takmičenjima u ringu. Na kraju svakoga dana najbolje mačke će se takmičiti za Best in Show titule i nagrade.

U nadmetanju za titule najlepših očekuje se prisustvo preko 100 izuzetnih mačaka iz Srbije i mnogih evropskih zemalja. Biće zastupljene sve popularne rase: bengalke, birmanke, britanke, mejn kunovi, persijanke, ruske plave, sibirke ali i rase koje se ređe viđaju: abisinke, norveške šumske, orijentalke, sfinksovi i druge. Najlepše od najlepših maca će proglasiti međunarodni tim sudija.

Satnica takmičenja, subota:

10h, prvi deo programa: ocenjivanje za stolom   
14h: objava nominacija za Best in Show i pauza  
15h, drugi deo programa: takmičenja u WCF ringovima
17h, treći deo programa: izbor za Best in Show, Best of Best, Best General
18h: završetak programa.

Satnica takmičenja, nedelja:

10h, prvi deo programa: ocenjivanje za stolom   
13h: objava nominacija za Best in Show i pauza  
14h: dodela nacionalnih WCF Best Cat nagrada
15h, drugi deo programa: takmičenja u WCF ringovima
16h: takmičenje u Triple Master ringu
17h, treći deo programa: izbor za Best in Show, Best of Best, Best General
18h:
dodela nagrade publike i Best Supreme, završetak programa.

Vodiči i pravila:

  Vodič kroz WCF takmičenje mačaka za posetioce

  Vodič kroz WCF takmičenje mačaka za učesnike


Prostor: Hotel Jugoslavija

Hotel Jugoslavija

Hotel Jugoslavija bio je najveći i najmoderniji hotel u SFRJ. Renoviran je 2013. godine. Parking i Wi-Fi za učesnike i posetioce su besplatni. Lak ručak je moguć u hotelu i u lokalima Zapata (meksička hrana) i Intergalactic dajner (burgeri i sendviči). Ispred hotela su brojni restorani i klubovi na vodi.

Adresa: Hotel Jugoslavija, Novi Beograd, Bulevar Nikole Tesle 3

Google map: Hotel Jugoslavija

Sajt hotela: https://hoteljugoslavija.rs/

Rezervacija smeštaja: 011/40-22-222 ili info@hoteljugoslavija.rs


Svi beogradski Mrnjau Festovi...


Kontakti Kluba Le PETit:

  063-20-21-21 

  lepetit.rs@gmail.com

Pratite nas:

  Le PETit WCF on Facebook  

YouTube  Le PETit WCF on YouTube


© Le PETit Beograd / WCF RS-0287 / Eurobank: 250107000011576065